Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز،روز گذشته حمله سگ‌های ولگرد در منطقه شهرک پیام اهواز سبب شد قسمتی از گوشتِ گوشِ یک کودک پنج ساله از بدنش جدا شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در دیدار با دادستان اهواز  با اشاره به معضلات بهداشتی درمانی از جمله مسئله سگ‌های بلاصاحب که باعث آسیب‌های جسمی و روحی فراوانی برای مردم شده است و با اظهار تاسف از به حمله اخیر سگ‌ها به نوجوان اهوازی و یاد آوری موارد مشابه، خواستار برخورد قاطع با متخلفان در این حوزه‌ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه معاون بهداشت دانشگاه گزارشی در خصوص اقدامات نظارتی بر اماکن و مراکزی که در زمینه خدمات مرتبط با سلامت مردم می‌پردازند، ارائه داد و گفت: در حال حاضر یکی از معضلات شهر، حضور سگ‌های بلاصاحب بوده که ممکن است باعث اشاعه بیماری کشنده هاری شود.

در ادامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان با تشریح روند قانونی برخورد با متخلفان حوزه‌های بهداشت و درمان جهت هرگونه همکاری، اعلام آمادگی نمود و از مدیران دانشگاه علوم پزشکی اهواز خواست به صورت ویژه مطالبه‌گر وضعیت سلامت مردم باشند.

صادق جعفری چگنی با اشاره به مسائل مختلف از جمله زباله‌های عفونی خواستار پیگیری ویژه در این خصوص شد.

همچنین دادستان در خصوص معضل سگ‌های بلاصاحب گفت: این مساله را از طریق شهرداری به صورت خاص پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان سگهای ولگرد اهواز سگ های بلاصاحب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی در شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، گفت: گزارش ویژه‌ای با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کرده‌ایم. - اخبار اجتماعی -

دکتر محمد رئیس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت خودکشی تعدادی از رزیدنت‌ها و آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده دکتر پرستو بخشی اظهار کرد: پرونده خانم دکتر بخشی را به صورت میدانی با مراجعه به استان لرستان و صحبت با تمام افرادی که در تماس با ایشان بودند بررسی کردیم و اشراف کاملی نسبت به پرونده او پیدا و گزارشات مربوطه را آماده و مستندات را تهیه کردیم. اگر ظلمی از سوی سیستم درمانی کشور به مرحومه شده این موضوع باید حتماً پیگیری شود و هدف ما از این کار این است که روندهایی که ممکن است منجر به تضییع حقوق پزشکان طرحی شود، مورد اصلاح قرار بگیرد.

بررسی پرونده دکتر بخشی در سازمان بازرسی و دادستانی

وی افزود: ما درخصوص پرونده خانم دکتر بخشی گزارش کاملی را با همه مستندات تهیه و به سازمان بازرسی کل کشور تقدیم کردیم.

رئیس‌زاده گفت: امروز نیز جلسه‌ای با دادستان کل کشور جلسه‌ای برگزار و درباره مباحث مختلف جامعه پزشکی بحث کردیم و پرونده مرحومه دکتر بخشی را نیز به طور ویژه مطرح کردیم.

تشکیل کمیته حقیقت‌یاب و درخواست پیگیری ویژه فوت دکتر بخشی

وی ادامه داد: امیدواریم با رفع موانع و مشکلات، همکاران ما در دوران طرح با وضعیت بهتری بتوانند به مردم خدمت کنند؛ وزارت بهداشت باید بتواند شرایطی را برای پزشکان طرحی ایجاد کند که هم خدمت‌رسانی به مناطق محروم را پوشش بدهد و هم از حقوق همکاران پزشک دفاع کند.

تهیه گزارش ویژه از دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان

وی با بیان این ما یک گزارش ویژه با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کردیم، گفت: خودکشی موضوع چندعاملی است که همه عوامل در آن دخیل هستند اما یک عامل به عنوان ماشه عمل می‌کند و نقطه نهایی حادثه نهایی را شکل می‌دهد؛ ما همه مواردی که ممکن بود در این حوادث دخیل باشند را در این گزارش آوردیم اما این که کدام یک از مشکلات، در خودکشی رزیدنت‌ها نقش دارد موضوع قابل بحثی است و مراجع ذی‌صلاح به آن رسیدگی می‌کنند.

معضلات متعدد پزشکان طرحی؛ از درآمد 15 میلیونی تا نبود محل اسکان مناسب

وی تصریح کرد: قطعاً فشار کاری زیاد و رسیدگی‌های ناکافی نقش مهمی در بروز این اتفاق تلخ دارد. یکی از مشکلات این است که در توزیع پزشکان به عنوان نیروهای طرحی شفاف عمل نمی‌شود و از سوی دیگر این پزشکان در چند ماه نخست طرح، حدود 12 تا 15 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و کارانه‌ای به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.

تشکیل کمیته برای پیگیری مشکلات رزیدنت‌های پزشکی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی و شبکه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، خاطرنشان کرد: بعضاً شاهد هستیم که بدترین و سخت‌ترین شرایط در بیمارستان‌ها، کشیک‌ها و شیفت‌‌های درمانی به این پزشکان طرحی اختصاص داده می‌شود. در کنار این مسائل، پدیده خشونت علیه کادر درمان از سوی همراهان بیمار را شاهد هستیم و شرایط رفاهی خوبی نیز برای این پزشکان فراهم نمی‌شود.

وی نبود پانسیون‌ها و محل اسکان مناسب برای پزشکان مجرد و متأهل را یکی از مصادیق نبود امکانات رفاهی عنوان و تصریح کرد: برای پزشکانی که به مناطق محروم اعزام می‌شوند حداقلی‌ترین مطالبه این است که شرایط اسکان این همکاران به خوبی فراهم شود اما متأسفانه عمدتاً محل اسکان پزشکان طرحی شرایط مناسبی ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه حمل‌ونقل عمومی در اهواز
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • (ویدئو) بیماری‌های خاموش، اما کشنده!
  • بیماری‌های خاموش اما کشنده! (فیلم)