Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید که توسط مؤسسه ISGlobal بارسلونا در ۳۸ مدرسه این شهر با مشارکت ۲۶۸۰ کودک بین ۷ تا ۱۰ سال انجام شده، نشان داد که سر و صدای ترافیک می‌تواند مانع خواندن و رشد شناختی کودکان در مدارس شود.

دانش‌آموزان چهار آزمون شناختی را برای تجزیه و تحلیل رشد خود طی یک دوره ۱۲ ماهه انجام دادند. محققان در این مطالعه به طور خاص به دو مهارت میزان توجه و حافظه فعال که در دوران پیش از نوجوانی به سرعت رشد می‌کنند توجه نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دامنه توجه شامل توجه انتخابی به محرک‌های خاص یا تمرکز بر روی یک کار خاص برای دوره‌های زمانی طولانی است. حافظه فعال نیز که حافظه عملیاتی نیز نامیده می‌شود، اجازه می‌دهد تا اطلاعات در دوره‌های زمانی کوتاه نگهداری و پردازش شوند.

محققان مؤسسه بهداشت جهانی بارسلون، صدایی را که معمولاً باید در کلاس، حیاط و خارج از هر مدرسه تحمل کنند، اندازه گیری کردند.

هنگام تجزیه و تحلیل نتایج، تنوع در سطح صدای ترافیک بین مدارس وجود داشت که پس از یک سال، پیشرفت حافظه فعال، حافظه فعال پیچیده و دامنه توجه در مدارس با آلودگی صوتی بیشتر، کندتر بود.

افزایش ۵ دسی بل در سطوح نویز خارجی منجر به ۱۱.۴ درصد کندتر شدن سطح حافظه فعال و ۲۳.۵ درصد کاهش در سطح توسعه حافظه فعال پیچیده در بین دانش آموزان شد.

به طور مشابه، قرار گرفتن در معرض ۵ دسی بل نویز اضافی ناشی از ترافیک بیرونی حاکی از رشد ۴.۸ درصدی کندتر در دامنه توجه نسبت به میانگین بود.

ماریا فورستر، محقق مؤسسه بهداشت جهانی بارسلونا، در مورد رشد شناختی گفت: "به طور کلی، سر و صدا می‌تواند باعث استرس شود و پیامد‌های متفاوتی برای سلامت بزرگسالان داشته باشد. "

فورستر افزود: "این بسیار پیچیده است و در طول سالیان متمادی اتفاق می‌افتد، اما ما تصمیم گرفتیم به توجه و حافظه فعال نگاه کنیم، زیرا آن‌ها در سنین ۷ تا ۱۰ سالگی بسیار افزایش می‌یابند، بنابراین تنها در ۱۲ ماه می‌توانیم تفاوت‌ها را ببینیم. "

منبع: ارم نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرو صدا ترافیک رشد شناختی حافظه کودکان حافظه فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • یک آموزگار هدایای روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • یک آموزگار هدایای دریافتی روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟