Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@22:23:40 GMT

باقری کنی ،یک گام تا ورود به حافظه تاریخی ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۹۸۵۶

باقری کنی ،یک گام تا ورود به حافظه تاریخی ایران

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین،: علی باقری کنی، فرزند محمدباقر باقری کنی عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و دانش‌آموخته رشته معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق (ع) است که پیشینه تدریس اقتصاد در دانشگاه را نیز دارد.

آیت الله محمدرضا مهدوی کنی، عموی علی باقری‌کنی است که رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پدرش، محمدباقر باقری‌کنی از سال ۱۳۹۴ با حکم رهبر انقلاب به عضویت هیات امنای موسسه جامعه الصادق درآمد. علی باقری کنی، در محله کن تهران بزرگ شد و در فضای گفتمان اصولگرایی و در ارتباط با نسل اول انقلابیون، سیاست ورزی را از خانواده‌های انقلابیون تا دانشگاه ادامه داده است.

علی باقری، دیپلمات آرمان‌گرای انقلابی

زمانی که سعید جلیلی معاونت اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه را برعهده داشت، باقری کنی مدیرکل اروپای مرکزی و شمالی این معاونت بود و پس از سعید جلیلی، مدتی به‌عنوان معاون اروپای وزیر امور خارجه فعالیت کرد و پس از حضور جلیلی در شورای عالی امنیت ملی، علی باقری به‌عنوان معاون او منصوب شد.

علی باقری، سیاست‌گذار امنیت ملی

باقری‌کنی از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ و در دوره سکان‌داری سعید جلیلی در مذاکرات هسته‌ای در دولت نهم و دهم عضویت داشت. سال‌هایی که روسیه و چین هم کنار ایران نبودند و قطعنامه‌های پی‌درپی علیه ایران صادر می‌شد. پرونده هسته‌ای از فاز حقوقی وارد فاز امنیتی شده بود. قطعنامه‌های شورای امنیت که از سوی احمدی‌نژاد، «کاغذ پاره» خوانده می‌شدند، ایران را به گرداب تحریم‌های بی‌سابقه مالی و نفتی کشانده بود. اما این روند با انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ متوقف شد.

علی باقری پس از پیروزی انتخاباتی روحانی از تیم هسته‌ای کنار رفت و نقدهایش علیه مذاکرات برجامی ظریف را از رسانه‌هایی مانند شبکه افق سیما، وب‌سایت مدرسه کالک وابسته به بسیج دانشجویی و مرکز رشد دانشگاه امام صادق منتشر کرد. او مقدمه‌ای هم بر نسخه فارسی کتاب خاطرات وندی‌شرمن، مذاکره‌کننده تیم هسته‌ای نوشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران حمله نظامی روسیه به اوکراین مناجات شعبانیه علی باقری کنی دیپلمات دیپلمات دانشگاه امام صادق مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران حمله نظامی روسیه به اوکراین مناجات شعبانیه علی باقری باقری کنی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه