Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - به گفته محمد جواد عسکری با راه اندازی مرکز تحقیقات پسته در شهرستان سروستان علاقمندان به تولید پسته، کشاورزان پیشرو و به طور خاص باغداران پسته کار از ظرفیت و قابلیت‌های این مرکز استفاده خواهند کرد.

عسکری گفت: به دلیل اقلیم خوب و خاک خوبی که سروستان دارد در حوزه تولید پسته به عنوان یک محصول ارزآور جایگاه خوبی را پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: تلاش کشاورزان پیشرو برای تولید پسته نیز باعث شده که سروستان در یک جایگاه خوبی قرار گیرد از این رو ما نیز باید تلاش بکنیم مشکلات این حوزه را بررسی و رفع کنیم.

او گفت: در بحث تولید پسته نکته مهمی که حائز اهمیت است، بسترسازی برای صادرات پسته است و حوزه صادرات این محصول و مشکلات آن را به عنوان یک حرکت خوب و ارزشمند برای ارز آوری در طرح امنیت غذایی آورده ایم و برآن تاکید می‌کنیم.

به گفته این مقام مسئول، مکانیزاسیون کشاورزی و به طور خاص ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت پسته یکی از مشکلات پسته کاران شهرستان سروستان بوده است که مقرر شد در کمیسیون کشاورزی با دستگاه متولی هماهنگ کنیم و جلسه‌ای اختصاصی برای مکانیزاسیون و اصلاح باغات پسته سروستان دنبال کنیم.

رئیس کمیسیون آب، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث مسائل مربوط به مشکلات انتقال آب مقرر شد که در بودجه ۱۴۰۱ اعتبار اختصاص داده بشود برای کل استان فارس و به طور خاص برای شهرستان سروستان تا مشکل انتقال آب کشاورزان سروستان برطرف شود.

عسکری به علاقه مندی سرمایه گذاران سروستان به تسهیل واگذاری اراضی برای طرح‌های مختلف نیز اشاره کرد و گفت: به زودی جلسه‌ای برگزار می‌شود تا متقاضیانی که علاقمند هستند و طرح‌های خود را ارائه کرده اند مورد بررسی قرار گیرد و روند واگذاری‌ها تسهیل شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز تحقیقات پسته کمیسیون کشاورزی مجلس شهرستان سروستان تولید پسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینجا رانده از آنجا مانده؛ آوارگان گرفتار فلسطینی در مرکز نوار غزه به دنبال سرپناه می‌گردند

از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر، بسیاری از اهالی نوار غزه را از شمال به جنوب پیمودند. اما پس از اینکه اسرائیل از آوارگان در رفح خواست به مناطق «امن» تعیین شده بروند، آن مناطق به شدت شلوغ شدند و خیلی‌ها دوباره به سمت شمال رفتند.

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،خانواده‌های آواره فلسطینی روز چهارشنبه در کنار آب‌های شهر دیرالبلح در مرکز غزه تجمع کردند و گفتند که برای یافتن غذا و آب در تلاش هستند، اما جایی برای رفتن ندارند.

یکی از این آوارگان ام عصام است که با ۵۵ نفر از بستگانش در ساحل دیرالبلاح اردو زده است. او می‌گوید که هیچ امکاناتی در نوار کوچک خط ساحلی که شب را در آن گذرانده‌اند، وجود ندارد.

او که اصالتاً اهل بیت حانون است می‌گوید: «ما اینجا اردو زدیم ولی به خاطر نزدیکی جاده و دریا، برای بچه‌های کوچک نگران هستیم. به همین دلیل دوست داریم به منطقه‌ای که دورتر از ساحل باشد برویم.»، اما او نمی‌داند که به کجا می‌توانند بروند.

یک زن آواره دیگر به نام سوسان الحلو با ۳۰ نفر از بستگان خود آواره است و نمی‌داند کجا پناه بگیرد. آنها در زمینی چادر زده بودند، اما مالکان آن زمین از آنها خواستند جابجا شوند. او که اصالتا اهل غزه است، تعریف می‌کند: «ما تمام شب از سگ‌ها ترسیده بودیم. و، چون در کنار آب هستیم، هوا سرد است و همانطور که می‌بینید، بی‌خانمان هستیم.»

ورود تانک‌های اسرائیلی در روز سه‌شنبه به منطقه رفح، به نگرانی جهانیان نسبت به امنیت جان بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی آواره که در آنجا پناه گرفته‌اند، دامن زده است.

حدود ‍۱،۳ میلیون فلسطینی، یعنی بیش از نیمی از جمعیت غزه، در رفح گرفتار شده‌اند و سرپناه مناسبی ندارند. در این شرایط، احتمال تخلیه منطقه بسیار بالاست. اسرائیل روز دوشنبه دستور داد محله‌های شرقی رفح، که پذیرای حدود ۱۰۰ هزار نفر بود تخلیه شود.

اسرائیل تخلیه‌شدگان را تشویق کرد که به مواسی، که آن را «منطقه امن» خوانده است بروند. اسرائیل می‌گوید قرار است این منطقه امن گسترش یابد و به بیمارستان‌های صحرایی، پناه‌گاه و سایر امکانات مجهز شود.

به گفته آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد، مواسی اکنون بیش از ۴۵۰ هزار آواره را در خود جای داد است. بسیاری از این آوارگان در ماه‌های اخیر با تشدید حملات زمینی اسرائیل به مرکز و جنوب غزه به مواسی پناه برده‌اند.

این اردوگاه یک نوار زمینی تقریبا ۸ کیلومتری است در امتداد خط ساحلی که از رفح تا خان یونس، دو شهر جنوبی نوار غزه امتداد دارد. لشکرکشی اسرائیل یکی از مرگبارترین و مخرب‌ترین حملات در تاریخ اخیر بوده است و بخش بزرگی از غزه را به ویرانه تبدیل کرده است.

دیگر خبرها

  • از اینجا رانده از آنجا مانده؛ آوارگان گرفتار فلسطینی در مرکز نوار غزه به دنبال سرپناه می‌گردند
  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • توسعه متوازن با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت ممکن است
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم