Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@21:24:40 GMT

علی باقری‌کنی کجاست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۲۸۱۳

علی باقری‌کنی کجاست؟

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه شرق نوشت:  زمانی که در دور هشتم مذاکرات دوباره وقفه اعلام شد، درباره آن این‌طور توضیح داده شد که تیم‌ها برای مشورت درباره «تصمیم سیاسی» به پایتخت بازمی‌گردند و از صحبت‌های برخی بازیگران برجام نیز به نظر می‌رسید این تصمیم می‌تواند تصمیم اصلی باشد. آن زمان البته بازه زمانی دقیقی برای این وقفه اعلام نشد، اما مدت آن «حدود یک هفته» توصیف شد؛ یک‌هفته‌ای که به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فاصله اما خبری درباره زمان ازسرگیری دور هشتم مذاکرات احیای برجام نیامده است. علاوه بر این، علی باقری‌کنی، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایرانی، در این مدت عملا از صحنه رسانه‌ای غایب بوده است و خبری از او نیست؛ درحالی‌که رؤسای هیئت‌های طرف‌های دیگر، به‌خصوص رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و رئیس هیئت آمریکایی و میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین و رئیس هیئت روس، مشغول تبیین مواضع دولت‌های متبوع خود بوده‌اند. این وضعیت خود سؤالات مهمی ایجاد می‌کند که احتمال پاسخ‌های منفی به آن بیشتر است. آیا در این مدت ایران درباره این «تصمیم سیاسی» هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است؟

چرا مقامات ایران در این فاصله در نوعی سکوت خبری فرو رفته‌اند؟ چرا نه به مردم و رسانه‌های ایران و نه به ناظران جهانی پیام چندانی درباره دیدگاه تیم مذاکره‌کننده دولت سیدابراهیم رئیسی نسبت به وضعیت گفت‌وگوها ارسال نمی‌شود؟ اگر بناست در این مرحله طرف‌های مختلف تصمیمات خود را بگیرند، آیا تیم ایرانی نیاز یا امکانی نمی‌بیند مانند دیگران با موضع‌گیری‌ها روی تصمیم دیگران اثر بگذارد یا لااقل فضا را برای تصمیمات خود آماده کند؟

آیا صحبت‌هایی که دیگران می‌کنند، پاسخ و واکنشی بیش از تکرار کلیات همیشگی از سوی سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه نمی‌طلبد؟ آیا این سکوت نسبی به خاطر نارضایتی تیم ایرانی از نقطه فعلی در گفت‌وگوهاست؟ یا چنان‌که خوش‌بین‌ترها می‌بینند، مسیر به سمت توافق است و تیم ایرانی تنها قصد دارد دست خود را پیش از آنکه لازم می‌داند، برای کسی رو نکند؟

چرا عملا صحبتی از حدود زمان شروع دوباره دور هشتم نیست؟ علی باقری‌کنی کجاست؟ فضای فعلی گفت‌وگوها البته همچنان بیش از اینکه پاسخی به سؤالات موجود بدهد، سؤالاتی تازه ایجاد می‌کند.

کد خبر 655251 برچسب‌ها علی باقری ایران و آمریکا مذاکرات وین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی باقری ایران و آمریکا مذاکرات وین علی باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟

به گزارش خبرآنلاین؛مسیر فعلی قیمت بیت کوین یک روند احتمالی صعودی را نشان می‌دهد که در حال حاضر با افزایش اندک یک درصدی، حول محور ۶۲,۹۰۱ دلار در نوسان است.

تجارت نیوز در خبری نوشت:تحلیل‌های اخیر فیدلیتی اینوستمنتز پیشنهاد می‌کند ثبات کنونی بیت کوین، الگوهای مشاهده پیشین قیمت را دنبال می‌کند که ممکن است منجر به افزایش چشمگیر در ارزش و پیش‌ بینی قیمت بیت کوین تا حتی ۱۰۰ هزار دلار شود.

پایداری بیت کوین و پیش بینی افزایش قیمت

برخلاف شکست سطوح قیمت تاریخی بیت کوین طی سال گذشته، روند فعلی نوسانات نسبتاً پایینی را نشان داده است. بر اساس تحلیل زک وینرایت، تحلیلگر فیدلیتی اینوستمنتز، این دوره آرامش بازار ممکن است نشان‌دهنده افزایش قیمت آن در آینده باشد. داده‌های تاریخی نشان می‌دهند سطوح مشابهی از نوسانات کم، قبل‌تر نیز منجر به رالی قیمتی قابل توجه بیت کوین شده‌اند.

تحلیل فیدلیتی بر ثبات بیت کوین در مقایسه با قیمت سهام شرکت‌های فناوری بزرگی مانند انویدیا، تسلا و متا تاکید دارد. این ثبات نشانه‌ای از بلوغ بیت کوین تلقی می‌شود و پتانسیل این را دارد تا سرمایه‌گذاران بیشتری به بازار ارز دیجیتال جذب کند.

پیش بینی قیمت بیت کوین و تحلیل سطوح

قیمت فعلی بیت کوین، ۶۲ هزار و ۹۰۱ دلار، نشان‌دهنده روند احتمالی صعودی است، سطح مقاومت فعلی تنظیم شده در ۶۴ هزار و ۶۵۵ دلار همچنان پابرجاست. در ادامه، سطوح مقاومتی بیشتر برای بیت کوین، در سطح ۶۷ هزار و ۸۴ دلار شناسایی شده‌اند. پس از شکست کامل سطوح مذکور، اهداف بیت کوین برای خریداران در ۶۹ هزار و ۳۵۶ و ۷۱ هزار و ۳۰۹ دلار قرار دارند. در مقابل، سطوح حمایت خریداران نیز در ۶۱ هزار و ۵۳۱ دلار تنظیم شده‌اند، با حمایت‌های بیشتر در ۵۹ هزار و ۱۶۴ دلار و ۵۶ هزار و ۶۷۷ دلار که نقاط مناسبی را در صورت عقب‌نشینی قیمت فراهم می‌کنند.

شاخص‌های تکنیکال، از جمله شاخص قدرت نسبی (RSI) در سطح ۴۹، نشان‌دهنده یک بازار متعادل است، که نه اشباع خرید و نه اشباع فروش بیش از حد است. میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (EMA) در سطح ۶۱ هزار و ۶۸۷ دلار، سطح حمایت اصلی را تقویت می‌کند و نشان می‌دهد تعادل دقیقی در موقعیت بازار فعلی بیت کوین وجود دارد.

تبعات تحلیل فیدلیتی

تحلیل فیدلیتی بر پذیرش رو به رشد و بلوغ بیت کوین به عنوان دارایی سرمایه‌گذاری تاکید دارد. با وجود پایداری کم‌نوسان قیمت فعلی، بیت کوین همچنان دارای پتانسیل افزایش است. در حالی که بیت کوین همچنان در برابر عدم قطعیت‌های بازار پایداری و مقاومت می‌کند، احتمال افزایش قیمت تا ۱۰۰ هزار دلار طی ماه‌های آینده به‌تدریج افزایش می‌یابد و ممکن است دیدگاه حاکم بر رمز ارزها را در آینده‌ای نزدیک دگرگون سازد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904422

دیگر خبرها

  • یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟
  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • «نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • منطقه امن کجاست؟+ فیلم
  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟