Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کمتر از دو هفته به آغاز سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر باقی است و این گزارش اطلاعاتی را که تاکنون درباره این رویداد موسیقایی منتشر شده است، مرور می‌کند.

* جزئیات برگزاری سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر که به اختصار آورده شده است:

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر پس از یک دوره برگزاری مجازی به علت شرایط کرونا، به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوستر این جشنواره با طراحی امید عسگری ظهر چهارشنبه (ششم بهمن ماه) با حضور محمود سالاری، معاون هنری رونمایی شد.

این دوره از جشنواره به صورت رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود. بازگشت بخش رقابتی جشنواره پس از چند دوره تعطیلی، از سال گذشته (دوره سی و ششم) رخ داد.

بخش رقابتی جشنواره به صورت باکلام و بی‌کلام در بخش‌های موسیقی (دستگاهی، نواحی، کلاسیک غربی، تلفیقی، پاپ، معاصر و ارکسترال ایران، کودک) و ناشر برگزار می شود.

در سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر بخش آهنگسازی نیز اضافه شده است.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر به دبیری حسن ریاحی و ریاست محمد الله‌یاری برگزار می‌شود. الله‌یاری هم اینک سرپرست دفتر موسیقی است و حسن ریاحی پیش از این در دوره‌های نوزدهم تا بیست و یکم و دوره‌های بیست و ششم تا سی و یکم و در دوره سی و ششم دبیر جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر بود.

در این دوره از جشنواره، اجراهای پاپ از ۲۰ بهمن ماه، یعنی دو روز زودتر از اجرای ژانرهای دیگر موسیقی آغاز می‌شود.

در روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه ـ به مناسبت وفات حضرت زینب (س) ـ جشنواره موسیقی فجر برنامه‌ای نخواهد داشت و مراسم اختتامیه هم ۲۹ بهمن خواهد بود.

برگزیدگان بخش‌های تخصصی جشنواره همچون جایزه باربد، موسیقی و رسانه و جایزه ترانه در اختتامیه این رویداد معرفی و تجلیل می‌شوند.

جایزه ترانه جشنواره موسیقی فجر به ترانه‌هایی که از مهرماه ۱۳۹۹ تا مهرماه ۱۴۰۰ به‌صورت تک‌آهنگ یا در قالب آلبوم موسیقی منتشر شده‌اند، تعلق خواهد گرفت.

گروه‌های بین‌المللی در حوزه موسیقی کلاسیک اجرا خواهند داشت.

بیش از ۸۰ رسانه داخلی و خارجی برای شرکت در جشنواره درخواست داده‌اند. بر اساس آنچه تاکنون اعلام شده است، رسانه‌هایی از کشورهای ایتالیا، آلمان، ژاپن، چین، ترکیه، آذربایجان، روسیه، عراق و لبنان در جشنواره حضور خواهند داشت.

مانند سال های گذشته نشست های پژوهشی از برنامه های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود. در دوره سی و ششم نشست های بخش پژوهش به صورت زنده از شبکه رادیوگفتگو پخش شد.

جشنواره استانی موسیقی فجر در 5 گرایش موسیقایی و در قالب گروه‌نوازی بدون محدودیت سنی همزمان با سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در تبریز برگزار می‌شود.

جدول اجراهای این جشنواره و جزئیات بیشتر اوایل هفته آینده منتشر خواهد شد.

کد خبر 653692 برچسب‌ها موسیقی ایرانی موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا جشنواره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی جشنواره سی وهفتمین جشنواره موسیقی فجر برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۸۱ طرح از ۲۶ استان برای هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارسال شد

سعید آجلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مهم‌ترین رویکرد در هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی جذب سرمایه‌گذاری برای به ثمر رساندن این طرح‌ها است، اظهار کرد: از این رو در این دوره ۱۰ طرح نهایی برای این امر معرفی خواهند شد.

وی به ارسال ۴۸۱ طرح از ۲۶ استان کشور برای هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی اشاره کرد و گفت: در این دوره نسبت به دوره هفدهم شاهد افزایش ۵۰ درصدی ارسال طرح‌ها هستیم و باید توجه داشت که پس از دو مرحله داوری، ۱۰۲ طرح به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و در مرحله نهایی نیز ۲۵ طرح بررسی خواهند شد که نفرات اول تا سوم در سه بخش اصلی مسابقه مشخص خواهد شد.

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار خواهد شد، ادامه داد: «طراحان کسب‌وکار» و «فن آفرینی و تجاری‌سازی فناوری» در بخش مسابقه‌ای با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی گفت: بخش طراحان کسب و کار شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده یا واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایعی هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره قصد توسعه را دارند.

آجلی باب یان اینکه این دوره از رویداد، سه جایزه ویژه «فناوری صنعت‌ساز»، «مدیریت شهری» و «آب» نیز به برگزیدگان هر بخش اعطا می‌شود، تصریح کرد: در اولین دوره اعطای جایزه ویژه مدیریت شهری، طرح‌های برگزیده ارتباطت قوی‌تری با مجموعه مدیریت شهری پیدا کردند که برخی از آن‌ها به مرحله امضای قرداد نهایی نیز منجر شده است.

وی با بیان اینکه در هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارتباطات و هوشمندسازی ارتباطات بیشتر از سایر دوره‌ها مورد توجه قرار گرفته است، افزود همچنین سه شرکت راه یافته به مرحله نهایی، طی ۱۰ دقیقه توانمندی خود را ارائه خواهند داد که می‌تواند در شناخته شدن این شرکت‌ها و توسعه بازارشان مؤثر باشد.

به گزارش مهر، هجدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶و ۲۷ اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. این محل به دلیل نزدیکی با دانشگاه صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌تواند به تقویت ارتباط میان بخش‌های مختلف و فرهنگ سازی بیشتر میان افراد عامه جامعه بینجامد. در همین راستا نمایشگاهی با حدود ۴۰ غرفه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برنامه‌ریزی شده که محصولات فناورانه آن‌ها را در معرض نمایش قرار خواهد داد.

کد خبر 6100250

دیگر خبرها

  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • ۴۸۱ طرح از ۲۶ استان برای هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارسال شد
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • شرکت ۶۰ شاعر خارجی در جشنواره شعر رضوی ترکی آذری
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • جشنواره کن در کما
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را