Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کاوه حاجی علی اکبری  با بیان اینکه در حال حاضر مسأله مسکن در کلان شهرها به یک بحران تبدیل شده گفت: جهش قیمت مسکن در شهر تهران موجب خارج شدن تأمین مسکن از استطاعت خانواده‌ها شده است.

او افزود: علاوه بر این، میانگین مساحت هر واحد مسکونی در شهر تهران بالاتر رفته که این شرایط موجب شده است که بیش از ۴۰ درصد از خانواده‌ها در خانه‌های استیجاری زندگی ‌کنند و بعضاً تا ۷۰ درصد هزینه‌های خانواده‌های تهرانی صرف مسکن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی علی اکبری با بیان اینکه  مسکن در کلانشهرها به ویژه تهران به یک بحران تبدیل شده است، گفت: به طور خاص در شهر تهران نیاز به سالانه دست کم ۱۵۰ هزار مسکن جدید داریم و علاوه بر تأمین این نیاز مسکن، لازم است به دست نیازمندان آن برسد. چراکه بر اساس اصل ۳۱ قانون اساسی دولت موظف است مسکن مورد نیاز مردم را تأمین کند. این درحالی است که در سال‌های اخیر به طور میانگین ۶۰ هزار واحد مسکن در تهران تأمین شده است که ۹۰ هزار واحد کمتر از نیاز است.

تنها راه تامین مسکن برای مردم

حاجی علی اکبری گفت: تأمین مسکن یکی از اجزا جدی نوسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده است. به طور خاص در ایران معیار جدی تعیین بافت‌های فرسوده میزان دوام ساختمان‌ها در برابر بلایای طبیعی و به طور خاص زلزله است. در فرآیند نوسازی به طور طبیعی مداخله در امور مسکن مردم شکل می‌گیرد و هدف آن ساخت مسکن مقاوم در برابر بلایای طبیعی است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: از طرف دیگر عرصه‌های قابل سکونت رها شده نیز یکی از بخش‌های اصلی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری محسوب می‌شوند. هر کدام از این دوگونه، ۴۵۰۰ هکتار از زمین‌های شهر تهران را به خود اختصاص داده‌اند که مجموعاً ۱۵ درصد از کل شهر را شامل می‌شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با تاکید بر اینکه در شهر تهران جز بازآفرینی و کارآمدسازی بافت‌های فرسوده راه دیگری برای ساخت و تأمین مسکن بیشتر برای مردم نداریم، گفت: در صورتی که به این مهم توجه نشود، روز به روز بر میزان مستأجران و سهم مسکن از هزینه خانواده‌های تهرانی افزوده می‌شود. بر اساس برآوردهای من در بافت‌های فرسوده تهران امکان ساخت مسکن به میزان ۲۰ درصد بیشتر از میزان فعلی فراهم است.

کم کاری دولت دربازآفرینی بافت فرسوده

علی اکبری در پایان با تاکید بر اینکه تقویت روند بازآفرینی بافت‌های فرسوده نیازمند مانع زدایی از سوی دولت است، گفت: یکی از دلایل عقب ماندگی کشور و به طور خاص شهر تهران در بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده، کم کاری دولت در مانع زدایی از روند این مهم است. به طور خاص در حال حاضر بسیاری از خانه‌های موجود در بافت‌های فرسوده فاقد سند هستند و ساکنان آن‌ها حتی امکان شروع فرآیندهای مربوط به نوسازی را ندارند.

کد خبر 644952 برچسب‌ها قیمت مسکن و زمین شهرداری مسکن مسکن اجاره تهران پایتخت مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت مسکن و زمین شهرداری مسکن مسکن اجاره تهران پایتخت مدیریت شهری بافت های فرسوده شهر تهران خانواده ها طور خاص علی اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران

مناطق ۱ و ۳ شهر تهران، به عنوان گران‌ترین مناطق بازار مسکن پایتخت، محل عرضه آپارتمان‌های لوکس و گران‌قیمت هستند.

تازه‌ترین بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» از بازار معاملات اجاره مسکن این دو منطقه نشان‌دهنده آن است که عمده مالکان واحد‌های اجاره ای، در روز‌های اخیر، فرمول ترکیبی رهن و اجاره ماهانه را به عنوان مدل انتخابی خود برای دریافت اجاره بها از مستاجر انتخاب کرده اند. البته نسبت فایل‌های رهن کامل نیز در این دو منطقه نسبت به کل فایل‌ها و همچنین سایر مناطق تهران همچنان بالاست.

بررسی‌ها در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع که به عنوان الگوی متراژی تقاضای مصرفی این دو منطقه انتخاب شده است، نشان می‌دهد میانگین اجاره بهای پیشنهادی ماهانه مسکن در این دو منطقه برای یک واحد مسکونی با متوسط مساحت ۱۲۴ مترمربع، بر اساس مشخصات فایل‌هایی که روز گذشته به بازار عرضه شد، رقمی حول و حوش ۲۸میلیون و۵۰۰هزار تومان به علاوه میانگین رهن یک میلیارد و ۳۰۰ تا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی است.

بر این مبنا، متوسط مبلغ رهن کامل پیشنهادی هر مترمربع آپارتمان در این دو منطقه لوکس پایتخت، برای واحد‌های مصرفی، در مرز ۲۰ میلیون تومان قرار دارد. در جدول زیر مشخصات تازه‌ترین فایل‌های عرضه‌شده به بازار مسکن دو منطقه ۱ و۳ تهران در محله‌های منتخب و در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع درج شده است.

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن سمنان در دست ساخت است
  • مسیر سخت تا نقطه تعادل در بازار مسکن
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران