Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فکری گفت: اخراج آمریکا از منطقه یک سیاست راهبردی بوده و فراتر از یک برنامه سیاست خارجه است. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی فکری، رئیس اداره سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت امور خارجه در پنل تخصصی اولین همایش تخصصی اخراج آمریکا از منطقه که به همت اندیشکده سیاست گذاری امیرکبیر در محل دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: اخراج آمریکا از منطقه یک سیاست راهبردی بوده و فراتر از یک برنامه سیاست خارجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در بازی بین قدرت‌ها صرفا منافع اقتصادی به عنوان هدف کلان قدرت مطرح نیست بلکه هدف این است که هزینه‌های توسعه رقبا افزایش یابد گفت: آمریکایی‌ها برای اینکه هزینه قدرت‌های نوظهوری همچون هند چین و روسیه را افزایش دهند در منطقه خاورمیانه دست به تشنج آفرینی می‌زنند و مسیر توسعه قدرت‌های نوظهور را طولانی می‌کنند.

فکری افزود: سه قدرت نوظهور یعنی چین هند و روسیه در حاشیه منطقه غرب آسیا قرار دارند با این وجود طبیعی است که این کشور‌ها کاندیدا‌های جایگزین آمریکا باشند، ولی آمریکا نمی‌خواهد چنین اتفاقی بیفتد.

رئیس اداره سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت امور خارجه بیان کرد: اگر چین در عرصه اقتصاد جایگزین آمریکا شود آمریکا نه تنها به اقتصاد دوم جهان تبدیل خواهد شد بلکه به سرعت افول خواهد کرد به همین دلیل آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا جلوی رشد و توسعه اقتصاد‌های نوظهور را بگیرند.

وی با اشاره به اینکه کشور‌های منطقه می‌توانند هزینه توسعه کشور‌های نوظهور اقتصادی را کاهش دهند به همین دلیل آمریکا راهبرد ایجاد ناامنی و تشنج در منطقه را در پیش گرفته تا امنیت منطقه سلب شود گفت: با وجود تلاش‌های آمریکا برای ایجاد تشنج و ناامنی در منطقه سردار سلیمانی دقیقا در مقابل راهبرد تشنج زایی آمریکا ایستاد.

فکری بیان کرد: اگر منطقه ناامن باشد توسعه اقتصادی برای قدرت‌های رقیب افزایش می‌یابد و از طرفی اگر منطقه خاورمیانه ناامن شود جاذبه‌های سرمایه گذاری در این منطقه از بین می‌رود و منطقه خاورمیانه نمی‌تواند در یک رابطه برد برد منابع خود را در اختیار قدرت‌های نوظهور قرار دهد پس آمریکا راهبرد درستی را برای ایجاد تشنج در منطقه در پیش گرفته است.

رئیس اداره سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت امور خارجه با بیان اینکه یا آمریکا باید با سیاست تنش زایی خود تکلیف قدرت‌های نوظهور را یکسره کند و یا محور مقاومت با دردسر‌هایی که برای آمریکا ایجاد می‌کند این کشور را در دستیابی به اهداف خود ناکام بگذارد، تصریح کرد: تنها راه ایران برای توسعه این است که آمریکا از منطقه خارج شود و اگر این اتفاق نیفتد آمریکایی‌ها اجازه توسعه به من نمی‌دهند به هر روی ما امروز باید به سمت شرکای پایدار پیش برویم و همچنین برای اخراج آمریکا از منطقه به بازتعریف اطلس روابط خارجی خود بپردازیم.

وی بیان کرد: همچنین ما باید به سمت رفع اختلافات تجاری و اقتصادی با کشور‌های منطقه بپردازیم به طور واقعی به ساختار‌های بین المللی نگاه کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فکری آمریکا همایش تخصصی اخراج آمریکا از منطقه قدرت های نوظهور کشور ها قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه رکن اساسی برای اجرای سیاست های توسعه دریامحور

تین نیوز

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: سیاست گذاری یکپارچه امور دریایی؛ تدوین طرح جامع توسعه دریامحور و تامین و ارتقای سرمایه انسانی متعهد و کارآمد، سه رکن اساسی برای اجرای درست و بی کم و کاست سیاست های کلی توسعه دریا محور توسط دولت و قوه مجریه خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی علی اکبر مرزبان در نشست ویژه اعضای شورای مدیران ارشد ارگان های دریایی کشور با موضوع ارائه گزارش عملکرد اقدامات و برنامه های نهاد دریایی در اجرای سیاست های کلی نظام در خصوص توسعه دریامحور، تاکید کرد: هر کدام از ارگان های دریایی، پازلی از سیاست های جامع دریایی و طرح توسعه دریا محور را تشکیل می دهند.

مرزبان افزود: شورای مدیران ارشد ارگان های دریایی کشور در این نشست به دنبال این است که با تجمیع وظایف و ماموریت های ذاتی هر کدام از ارگان ها، شکل کلی اجرایی و یکپارچه سیاست های نُه گانه ابلاغی احراز شود.

وی با بیان اینکه دولت موظف شده است تا در اجرایی سازی سیاست های کلی توسعه دریامحور، هماهنگ با قوای دیگر عمل کند، اظهار کرد: دولت در سه حوزه "تقدیم لوایح"؛ "تدوین مقررات و دستور العمل برای روان سازی اقدامات" و" اقدامات اجرایی" باید هماهنگ با مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه گام بردارد.

مرزبان با بیان اینکه با ابلاغ سیاست های توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری، تمام دستگاه های مرتبط با صنعت دریایی و ارگان های دریایی به تکاپو افتادند، خاطرنشان کرد: در نشست ویژه اعضای شورای مدیران ارشد ارگان های دریایی کشور با تاکید بر اقتصاد دریایی، راهکارهای سیاست گذاری یکپارچه امور دریایی و تامین سرمایه انسانی متخصص و متعهد را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سه رکن اساسی برای اجرای سیاست های توسعه دریامحور
  • لایحه قانونگذار آمریکایی برای اخراج دانشجویان معترض بین‌المللی
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • سیاست‌های صنعتی در برزیل و توصیه‌هایی برای ایران
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • آیا ایران در منطقه به عنوان یک قدرت پذیرفته شده؟
  • «صبر» با چاشنی توازن راهبردی قدرت/ المیادین در یادداشتی از راهبرد ایران در تقابل با رژیم صهیونیستی نوشت
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد