Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر حسن ابوالقاسمی روز شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: ما در مواقعی نمی توانیم یا صلاح نیست شهر را تعطیل کنیم اما می توان ساعت عبور و مرور را کم کرد. به عبارتی ساعات رفت و آمد به جز برای خدمات امدادی و اضطراری، محدود شود.

وی ادامه داد: برخی از کشورها از ساعت پنج بعدازظهر به بعد، تردد داخل شهر را کاملا ممنوع کردند و این موضوع در کنترل بیماری کرونا خیلی موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالقاسمی، ازدحام جمعیت، شلوغی و ترددهای غیرضروری داخل شهر را از مهمترین عوامل انتشار ویروس کرونا دانست و گفت: زمانی تهران عاری از بیماری می شود که سطح شهر خلوت شود. به عبارتی خلوت شدن شهر از جولان بیماری جلوگیری می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بیان داشت: اگر رفت و آمدهای داخل شهر کنترل نشود و مردم مانند شرایط عادی در شهر تردد داشته و در جاهای مختلف مانند خیابان ها و مراکز خرید و تفریحی داخل شهری تجمع کنند، همچنان شاهد افزایش بستری ها و مرگ و میر خواهیم بود.

ابوالقاسمی ادامه داد: محدودیت های کرونایی تا حد امکان باید طوری وضع شود که علاوه بر کنترل و مهار بیماری، فشار مضاعف اقتصادی، اجتماعی و روانی بر مردم نداشته باشد.

تشخیص زودرس کرونا با آزمایش امکان پذیر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: تشخیص زودرس بیماری کرونا و آگاه شدن افراد نسبت به بیماری و جدا کردن آنها از دیگران با آزمایش امکان پذیر است و برای این کار هیچ راه دیگری وجود ندارد.

وی ادامه داد: ما یکی از کشورهایی هستیم که تعداد تست هایی که برای تشخیص کرونا انجام می دهیم، بسیار پایین است و به عبارتی قابل مقایسه با برخی از کشورها نیست و تست ها باید افزایش پیدا کند.

ابوالقاسمی تاکید داشت: تعدادی از بیمارانی که در چند روز اخیر به بیمارستان بقیه الله مراجعه کردند، هیچ علامت بالینی نداشتند اما آزمایش آنها مثبت بود. برخی از آنها کاملا بی علامت بودند که این موضوع سبب شد ما در تست ها تردید کرده و آزمایش را تکرار کردیم اما در نهایت مشخص شد که آنها مبتلا شده اند.

وی اظهار داشت: تعدادی از این افراد از سه تا هفت روز هم علامت دار نشده اند و بعد از یک هفته برخی از آنها علامت دار شدند و تعدادی دیگر هرگز علامت دار نشدند. این موضوع نشان دهنده اهمیت تست است که باید آن را افزایش دهیم و به حد قابل قبولی برسانیم تا بتوان جداسازی و قرنطینه مبتلایان را به خوبی انجام داد.

برای شناسایی به موقع مبتلایان از مشارکت‌های مردمی استفاده شود

ابوالقاسمی با اشاره به اینکه برای شناسایی زودتر مبتلایان به کرونا می توان از مشارکت های مردمی استفاده کرد، گفت: مردم ما همیشه در کارهای خیر پیشقدم بوده اند و می توان از این ظرفیت برای شناسایی زودتر بیماران بهره برد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله افزود: اگر نتوانیم مبتلایان را به موقع شناسایی کنیم و آنها را به صورت صحیح جداسازی و قرنطینه کنیم، علاوه بر کاهش بستری ها با مرگ و میر بالا مواجه نمی شویم.

زنجیره انتقال کرونا باید قطع شود

وی بر پیشگیری از بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: زنجیره انتقال کرونا باید قطع شود، اگر تا قطع زنجیره انتقال بیماری پیش نرویم، همین وضعیت بستری و مرگ و میر را حتی تا سال دیگر هم خواهیم داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ادامه داد: رعایت توصیه های بهداشتی یکی از مهمترین اقدامات برای قطع رنجیره انتقال است که مردم باید به دقت آنها را رعایت کنند تا شاهد جلوگیری از انتشار بیماری در جامعه باشیم.

ابوالقاسمی بیان داشت: مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور بالا است و مرگ و میرها در تهران تقریبا ۵۰ درصد کشور است که یکی از دلایل بالارفتن مرگ و میر به دلیل ازدحام در بیمارستان ها است. حدود ۱۰ بیمارستان در تهران با ازدحام بالایی مواجه اند که خدمات رسانی در اینها به دلیل شلوغی مختل می شود.

وی ادامه داد: باید بیشتر از خدمات بیمارستان های خصوصی استفاده کرد تا توزیع بیمار در بیمارستان های تهران متعادل شود. این کار تا حد کمی انجام شده اما اگر بیشتر شود، بیمارستان های شلوغ تهران خلوت تر می شوند و از مرگ و میر بیماران کاسته می شود.

ابوالقاسمی با اشاره به اینکه در حال حاضر به پیش بینی های علمی توجه نمی شود، گفت: با استفاده از توان متخصصان مختلف حوزه پزشکی پیش بینی هایی انجام می گیرد اما از آن به نحو مطلوب استفاده نمی شود. فاصله زیادی بین تصمیم سازی تا تصمیم گیری وجود دارد و ما نسبت به واقعیت ها عقب هستیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ کروناویروس بیمارستان ها مرگ و میر داخل شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، روزنامه دیلی میل نوشت قربانیان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا از شنیدن خبر جمع آوری واکسن‌های این شرکت ابراز شادی می‌کنند، زیرا می‌گویند این واکسن ها، عوارضی داشته است.

این روزنامه نوشت: وکلای ۸۱ نفر از اعضای خانواده قربانیان کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا در انگلیس می‌گویند از این پس، فرد دیگری آسیب نخواهد دید.

به نوشته دیلی میل، شمار بسیار اندکی از دریافت کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا می‌گویند عوارض این واکسن، به مرگ ۸۱ نفر در انگلیس منجر شده است، اما چون اعضای خانواده قربانیان، در مدت معین شده سه ساله، شکایت نکرده اند، نمی‌توانند غرامت دریافت کنند.

روزنامه دیلی میل نوشت: در زمان آغاز همه گیری کووید، واکسن آسترازنکا به عنوان پیشتاز دانش انگلیسی به بازار آمد، اما در ماه‌های اخیر، درباره عوارض لخته شدن خون در دریافت کنندگان آن، اخبار متعددی منتشر شده است.

به نوشته این روزنامه، واکسن کرونا را دانشگاه اکسفورد و شرکت آسترازنکا ساختند و از امروز، این شرکت، داوطلبانه، تبلیغات درباره واکسن را در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، ادامه نمی‌دهد.

این شرکت اعلام کرده است به علت به بازار آمدن واکسن‌های جدید و کاهش تقاضا برای واکسن کرونا، ساخت و تولید واکسن کرونا را در سراسر جهان، متوقف می‌کند.

شرکت آسترازنکا، شرکت دارویی انگلیسی – سوئدی است.

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ببینید | طوفان شن وحشتناک با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعتی در خراسان شمالی!
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • پاوربانک‌های جدید سامسونگ معرفی شد