Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،بنیاد شهید و امور ایثارگران نهادی انقلابی که به فرمان رهبر کبیر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خمینی با جامعه هدف خانواده‌های شاهد جانبازان و ایثارگران بنیان گذاری شده است؛ که برخی از اهداف این نهاد عبارتند:از یک احیای حفظ و ترویج فرهنگ شهادت در جامعه زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا و حفظ آثار آنان تجلیل و تکریم صیانت و حمایت از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفتگو‌هایی که با خانواده‌های شهدا و جانبازان داشتم جویای مشکلات ایشان شدم که مشکلات بیمه دی مطرح شد.

به چند شعبه در استان مراجعه کردم و به صورت شهروند با مراجعه کنندگان به گفتگو کردم که بیشترین صحبت‌ها در مورد عدم واریز هزینه ها، کم بودن قرارداد‌های مراکز درمانی با بیمه دی و هزینه برخی از دارو‌ها بوده است این اصل را بهانه کردم و برای جواب سوال‌ها به بنیاد شهید رفتم.

حجت الاسلام و المسلمین حسن هنرمندی رئیس کل بنیاد شهید و امور ایثار گران استان در گفتگو با خبرنگار به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،گفت: در سال ۹۷ تا به امروز بدهکاری‌هایی به بیمه دی بوده است که به لطف خدا تا حد زیادی را تسویه کرده ایم.

او ادامه داد: زمان پرداخت هزینه‌ها طبق قانون ۱۵ روزه است، اما با طی شدن مراحل این زمان به یک ماه میرسد.

حجت الاسلام و المسلمین هنرمندی با توجه به کمبود طرف حساب با بیمه دی گفت: در استان قم ۳۰۰ مرجع درمانی طرف قرارداد بیمه دی هستند که این تعدادمی توانند نیاز را برطرف کند، اما اگر مرجع درمانی بخواهد با بیمه دی قرارداد ببندد مانعی نیست و قرارداد بسته می‌شود.

مدیرکل بنیادشهید وامور ایثارگران عنوان کرد: برخی از درمان‌ها مثل دندانپزشکی خدمات عینک و ... در قانون نیست و بنیاد شهید به صورت کمک به عهده دار هزینه‌ها می‌شود که زمان بیشتری برای تسویه حساب می‌برد و این هزینه‌ها به عهده دار سازمان است که کمبود بودجه نارضایتی‌هایی را به همراه می‌آورد، اما تمام هزینه‌هایی که طبق قانون است کامل پرداخت می‌شود.

هنرمند افزود:تمام دارو‌ها به صورت رایگان بوده است، اما مکمل‌های قرار غذایی در قرارداد‌ها نیست به عهده خود مصرف‌کننده است، اما برخی از جانبازان و خانواده‌ها به صورت جدی نیازمند مصرف مکمل‌ها هستند که با نظر کمیسیون فنی می‌توانند به صورت رایگان دریافت کنند.

مدیر کل بنیاد شهید در اخر با توجه به ایام کرونا بیان کرد: در این ایام توزیع پک های بهداشتی را به تمامی خانواده‌ها داشته ایم، اما گروه‌های پرخطر را در چهار مرحله توزیع کرده‌ایم و ۱۵۰۰ بسته معیشتی توزیع شده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسته معیشتی بنیاد شهید خانواده شهدا وجانبازان مشکلات بیمه بنیاد شهید خانواده ها هزینه ها بیمه دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید طرح بیمه دانشجویان
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • پاسخ مدیر اینتر به هجمه‌ها بابت جذب رایگان طارمی
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • شورا و شهرداری در کنار هم در ارائه خدمت به شهروندان
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر